Cine suntem noi?

 

Când în anul 2007, Andrzej Korkus fonda Agenția pentru plasare în câmpul muncii a specialiștilor cu Piețile din Est, Piața poloneză nu avea agenții suficiente pentru recrutarea străinilor, iar conceptul de lucrător din străinătate era asociat cu o plasare în muncă ilegală.

Datorită încrederii noastre lucrătorilor, am reușit să obținem încrederea reciprocă și să devenim una dintre primele Agenții profesionale pentru plasare în muncă a străinilor. Astăzi, noi oferim soluții ce țin de cadre pentru majoritatea sectoarelor economicii, inclusiv formalități ce țin de deservirea lucrătorilor și legalizarea aflării lor pe teritoriul Poloniei și UE (permis de muncă, harte de ședere).

Introducerea unor schimbări în Legislația poloneză de-a lungul câtorva ani a condiționat creșterea interesului în lucrătorii străini din Est. Aceste schimbări au devenit ca niște instrumente formale și legale, ce au permis realizarea procesului de recrutare la un nivel cu recrutarea lucrătorilor locali. O experiență de mai mulți ani a Agenției noastre, colaborarea cu reprezentanții în Moldova, Ucraina, Europa de Est și Asia prezintă o garanție pentru soluții efective privind cadre, în baza cărora stau lucrătorii calificați.

ofirmie(1)

 

Colaborând cu noi: