Responsabilitatea socială

 

Noi activăm într-un domeniu concentrat pe problemele umane. Una din scopurile esențiale fixate e încrederea din partea angajaților și angajatorilor. Încredere e o forță motorie, datorita căreia angajatorii angajează lucrătorii noi, iar angajatul la rândul său hotărăște să plece la muncă peste hotare. Aceasta are o însemnătate enormă în formarea relațiilor între Polonia și Moldova.

Atât în Polonia cât și în Moldova, noi organizăm și desfășurăm promoții informaționale și sociale, direcționate spre explicare a cauzelor și avantajelor muncii peste hotare, și ca rezultat- ridicarea nivelului de informare a oamenilor despre migrare. Noi explicăm candidatului ce documente trebuie să pregătească pentru obținerea locului de muncă peste hotare. De asemenea, ne luptăm cu stereotipurile, create în legătură cu deschiderea Pieții poloneze pentru străini.

odpowiedzialnosc

 

Conștiintizăm cât e de complicat să pleci într-un loc necunoscut și să-ți schimbi locul de muncă. Însă, cel mai greu e- să te hotărăști să activezi peste hotare. O componentă importantă a lucrului nostru, e oferirea ajutorului în căutarea unui post de muncă persoanelor interesate de a lucra în Polonia.

Tindem să-i oferim persoanelor care sunt în căutare de muncă o deservire la nivel, începând cu procesul de plasare în câmpul muncii și terminând cu familiarizarea cu locul de muncă. La apariția unor situații de conflict între angajatorul și angajatul, noi ne luptăm cu orice manifestare înșelătoare și avem grijă de clienții noștri.

Colaborând cu noi: