Scopul și Viziunea

Scopul

Scopul East West Link este construirea, dezvoltarea și consolidarea relațiilor profesionale între angajații din țările Europei de Est și Asia și angajatori. Noi creăm soluții noi pentru afacere, ce garantează cea mai înaltă capacitatea de concurență. Noi am obținut o poziție înaltă datorită tendinței noastre spre satisfacerea cerințelor angajatorilor, care sunt în căutarea unor lucrători ideali, precum și datorită suportului acordat lucrătorilor în căutarea locului de muncă.


Viziunea

Actualmente, una din cele mai principale premise East West Link este educarea și conștientizarea atât familiilor cât și întreprinzătorilor avantajelor deschiderii Pieților de muncă noi. Scopul nostru este și menținerea balanței între fluctuația și fluxul lucrătorilor calificați.

Regularea procesului de plasare în muncă cu folosirea resurselor din alte Pieți de muncă prezintă un proces natural pe Piața UE- lucrătorii caută condițiile mai avantajoase de angajare pentru ameliorarea nivelului de viață. Un astfel de proces are loc în cazul lucrătorilor din țările Europei de Est și Asia. Dezvoltarea companiei noastre va fi relaționată de promoția unificării Pieților de muncă și de crearea instrumentelor de suport pentru minoritățile naționale.

Colaborând cu noi: