Domenii de activitate

Fiecare doritor poate să-și găsească un post de muncă în Polonia, însă cererea cea mai mare se observă în următoarele ramuri ale economicii:

Agricultură

În decursul mai multor ani, în legătură cu cereri sezoniere ridicate, în domeniul agriculturii devine tot mai populară angajarea specialiștilor din țările CSI –Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova, Georgia, Armenia în scopul oferirii ajutorului la strângerea recoltei și pentru muncă la ferme în calitate de șoferi de tractoare sau de alte mașini agricole.

(Aplică pentru postul vacant în domeniul agriculturii)

A couple talks to a contractor.

Construcții

Datorită unui număr mare de  investiții în infrastructură, domeniul construcțiilor în Polonia se află în top. Înainte de toate, companiile poloneze au nevoie de pietrari, tencuitori, lemnari, specialiști în cofraj, specialiști pentru efectuarea lucrărilor de finisaj.

(Aplică pentru postul vacant în domeniul construcțiilor)

Transport

Specificul domeniului transportului permite angajarea șoferilor cu calificare și abilități, necesare pentru transportarea pe drumurile europene, indiferent de naționalitate și origine. Transportatorii polonezi sunt în căutarea șoferilor, care dețin licența C+E, aceasta fiind foarte solicitată în Polonia în ultimul timp.

Plasarea în câmpul muncii efectuată de EWL Moldova garantează că candidații la muncă în cadrul companiilor poloneze vor fi la curent cu procesul de angajare la serviciu, inclusiv cu pregătirea certificatelor necesare (permise de conducere), de asemenea vor beneficia de un ajutor la obținerea tahografului și a vizelor englezești.

(Aplică pentru postul vacant în domeniul transportului)

Industrie și producție

Problema de bază pentru multe companii din Polonia prezintă un număr insuficient de cadre pe Piața Muncii și fluctuația înaltă a acestora. Aceasta este cauza unui interes sporit pentru Piața Muncii din țările CSI, îndeosebi Moldova, Ucraina, Rusia și Belarus. Pentru companiile specializate în industria grea, EWL Moldova alege cei mai buni sudori (TIG, MIG,MAG), strungari (CNC, strung de mână) și metalurgiști. Companiile cu activitatea mixtă prezintă un interes sporit pentru depozitari, ambalatori, montori, șoferi de cărucior de ridicare a încărcăturii de tip furcă. Fabricile de confecții poloneze sunt în căutarea unor cusătorese și croitorese cu experiență.

(Aplică pentru postul vacant în domeniul industriei și producției)

Afacerea de restaurante și hoteluri

Noi recrutăm specialiștii pentru hoteluri, pensioane, restaurante, baruri și alte instituții de alimentație publică, inclusiv pentru saloane de spa masaj. Îndeosebi, sunt solicitați următorii specialiști: bucătari, ajutor de bucătar, chelneri, deridicătoare și maseuri (pentru saloane de spa masaj).

(Aplică pentru postul vacant în domeniul restaurantelor și hotelurilor)

Personal casnic

Noi știm câtă responsabilitate se cere de la munca de dădacă/ îngrijitoare. Este o profesie unicală, și colaboratorilor noștri le cerem răbdare, liniște, compasiune și căldura sufletului. În afară de acestea, pentru profesia dată stagiul de muncă e foarte important. Pentru clienții noștri individuali din Polonia, ne ocupăm de recrutarea persoanelor atât în calitate de dădaci cât și personalul pentru îngrijirea oamenilor cu necesități speciale și oamenilor în vârstă.  De o mare cerere se bucură menajere.

(Aplică pentru postul de manager)

Specialiștii de înaltă calificare de profil îngust și manageri

Pentru unii clienți polonezi, noi recrutăm și specialiștii de înaltă calificare. În cadrul procesului de plasare în câmpul muncii și a unei selectări pas cu pas, găsim manageri și experți talentați în următoarele domenii: tehnologii informaționale, afacerea hotelieră, producție, comerțul și construcții.

(Aplică pentru postul vacant în domeniul agriculturii)

Colaborând cu noi: